Despre noi

S.C. Image Paper S.R.L este parte a unei companii romane private, furnizor de servicii complete de birotica si papetarie ce are ca prim obiectiv, satisfacerea clientilor prin adaptarea ofertei de produse la cerintele fiecaruia, mai bine spus, suntem parteneri in dezvoltarea afacerilor clientilor nostri.

Un alt obiectiv al companiei noastre este aducerea in oferta a cat mai multor produse noi ce reprezinta o noutate in domeniu si care fac parte din evolutia continua a tehnologiei.

O motivare puternica ne-a oferit-o concurenta, care ne-a obligat sa abordam problemele intr-un mod mai profesionist decat alte companii, devenind compania cea mai competitoare vis-a-vis de calitatea superioara a produselor comercializate si de nivelul redus al preturilor acestora. Toate acestea reprezinta motivele pentru care ne-am propus sa implementam in departamentul vanzari noul model de comert pentru vanzari on-line.

La papetaria Herlitz se comercializeaza rechizite scolare si instrumente de scris de la branduri de renume: HERLITZ, PELIKAN, DIPLOMAT.

Herlitz isi ajuta clientii sa poata sa-si scoata in evidenta stilul personal nu numai prin hainele care le poarta, accesorii sau stilul decorativ al locuintei lor ci si prin produsele folosite in fiecare zi. Profita de cei 100 ani de experienta in domeniul papetariei si descopera produsele Herlitz. Studii de piata regulate ne ajuta sa cunoastem pretentiile consumatorilor cu privire la design, trend, tipuri de produse necesare si functionaliatea acestora.

Perfect office

Magazin perfect office

Magazin perfect office

Departamentul logistica asigura intreg lantul de aprovizionare – gestiune stocuri – livrari astfel incat comenzile sunt onorate in maxim 24 ore.

Echipa noastra profesionista de vanzari are o experienta reala de piata si este instruita sa raspunda cu promtitudine si seriozitate tuturor cerintelor venite din partea clientilor dar si sa pastreze o buna legatura si loialitate fata de acestia.
Noi nu vindem doar produse si servicii! Oferim consultanta si cele mai bune solutii in alegerea de catre dumneavoastra a necesarului de birotica si papetarie.

Prin constructia acestui site web ne-am dorit sa va facem viata mai confortabila si mai placuta sa eliminam timpul pierdut de dumneavoastra in cautarea produselor din magazine In concluzie, am urmarit sa oferim posibilitatea potentialilor clienti de a alege si primi produsele cautate intr-un timp foarte scurt la cele mai competitive preturi.
Incepand din martie 2014, Herlitz AG se concentreaza pe prestari de servicii in domeniile logistica, promovarea produselor, IT, precum si servicii de distributie internationala. In plus, sunt oferite servicii de productivitate pentru produse de papetarie. Am adus la realitate dorintele clientilor de toate varstele si am creat serii de produse cu un design special si distinct, putand fi usor de recunoscut la rafturile magazinelor.
De mai mult de 100 de ani numele Herlitz reprezinta calitatea pentru articolele de birou, papetarie si rechizite scolare. Herlitz este denumit oficial Brandul Secolului.